Bedrijfsverzamelgebouwen

Efficiëntie en duurzaamheid creëer je met de juiste digitale infrastructuur
voor alle gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

Control services IT

De IT-oplossingen van itBuilding zijn essentieel voor bedrijfsverzamelgebouwen met meerdere huurders die gebruik maken van verschillende IT-systemen. Deze oplossingen zorgen voor een uniforme en betrouwbare IT-infrastructuur, wat leidt tot minder storingen, hogere efficiëntie en betere beveiliging van gegevens. 

Daarnaast biedt het ondersteuning bij het beheren van IT-kosten door het delen van infrastructuur en diensten. Dat levert lagere kosten op voor individuele bedrijven. Investeer vandaag in je IT voor morgen.

Control services gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering-oplossingen zijn belangrijk voor bedrijfsverzamelgebouwen. Ze zorgen voor comfort, kostenbesparingen, veiligheid en beheer. HVAC-systemen kunnen de temperatuur en luchtvochtigheid regelen, wat leidt tot een comfortabele werkomgeving voor alle huurders. 

Door gebruik te maken van geavanceerde automatiseringssystemen kunnen bedrijfsverzamelgebouwen een aantrekkelijke en efficiënte werkomgeving bieden voor hun huurders en bezoekers. Automatiseringssystemen zorgen voor efficiënter energiegebruik wat de onderhoudskosten verlaagd. Beveiligingscamera’s en toegangscontrolesystemen zorgen voor veiligheid en automatisering maakt het beheer van het gebouw efficiënter.

Onze klanten

Projecten
bedrijfsverzamelgebouwen

itBuilding ontwerpt, implementeert en beheert IT-infrastructuren voor de gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde processen van uiteenlopende bedrijfsverzamelgebouwen. Laat je inspireren door onderstaande cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Up Office Building

Op dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Piet Heinkade hebben wij eind 2021 voor SF Commerce BV het online toegangscontrolesysteem van Paxton10 geïmplementeerd. Naast alle montagewerkzaamheden heeft

Project bekijken

Boelelaan 28

Het bedrijfsverzamelgebouw aan De Boelelaan 28 in Amsterdam is voorzien van een Paxton video-intercomsysteem. Een professionele aanmeldzuil zorgt ervoor dat bezoekers op een aangename manier

Project bekijken

Havengebouw Amsterdam

Totale controle met één app. Tijdens de renovatie hebben wij het gebouw voorzien van het state-of-the-art Control4 systeem, waardoor het volledige gebouw centraal te bedienen

Project bekijken

De voordelen van een itBuilding

Gebouwautomatisering bedrijfsverzamelgebouwen

Klantreferenties

itBuilding realiseert sinds 2012 volledige grip op IT en gebouwautomatisering voor trouwe klanten.

Je bent altijd welkom bij itBuilding. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen of wanneer er een probleem is met een systeem. Ze verhelpen storingen op locatie of op afstand, wel zo efficiënt!
Prodock
Ronald Nieuwenhuijsse
De samenwerking met IT Building is perfect. Je hoeft ze maar één keer te bellen of te appen en dan wordt er meteen gereageerd. Het is fijn dat ze meteen kunnen helpen. Ze hoeven hiervoor niet per se fysiek aanwezig te zijn, ze kunnen namelijk ook afstand helpen als er even iets gecorrigeerd moet worden. Het wordt heel snel opgepakt.
N.V. Het Havengebouw Amsterdam
Albert Knauf
Het knappe van IT building is de vertaalslag naar concrete oplossingen waarbij de zeer goede begeleiding en commitment van de medewerkers zeer hoog en sterk is. De kennis en kunde van itBuilding is een zeer onderscheidende factor.
THRP
Stephan ten Holter

Gebouwautomatisering bedrijfsverzamelgebouwen

Bedrijfsverzamelgebouwen zijn gebouwen waar meerdere bedrijven gevestigd zijn en die vaak gemeenschappelijke ruimtes delen, zoals de lobby, hal, toiletten en de parkeerplaats. Gebouwautomatisering-oplossingen zijn erg belangrijk voor bedrijfsverzamelgebouwen. Het omvat het gebruik van geautomatiseerde systemen en apparatuur om de functies en prestaties van het gebouw te verbeteren. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, ventilatie, airconditioning, beveiliging, toegangscontrole en energiebeheer. Door middel van gebouwautomatisering kunnen bedrijfsverzamelgebouwen efficiënter worden beheerd en onderhouden. Het kan ook de veiligheid van het gebouw verbeteren en het comfort van de gebruikers verhogen.

De voordelen van gebouwautomatisering in bedrijfsverzamelgebouwen

  • Meer comfort voor huurders. Bijvoorbeeld door middel van een geavanceerd HVAC-systeem dat de temperatuur en luchtvochtigheid in het hele gebouw regelt. Dit betekent dat alle huurders een comfortabele werkomgeving hebben, ongeacht de grootte van hun kantoorruimte of de locatie binnen het gebouw.
  • Meer veiligheid en beveiliging. Automatische systemen kunnen zorgen voor de juiste verlichting in noodsituaties, toegangscontrolesystemen regelen de toegang tot het gebouw en beveiligingscamera’s kunnen zorgen voor een goede bewaking van het gebouw. Dit draagt bij aan een veiligere werkomgeving voor huurders en bezoekers van het bedrijfsverzamelgebouw.
  • Verbeterd algemeen beheer van het bedrijfsverzamelgebouw. Met automatisering kunnen facility managers efficiënter taken uitvoeren, zoals het monitoren van energieverbruik, het plannen van onderhoud en reparaties, en het beheren van reserveringen voor gemeenschappelijke ruimtes. Dit resulteert in een betere controle over de kosten en meer efficiëntie in het beheer van het gebouw.

Bedrijfsverzamelgebouwen hebben veel baat bij de IT-oplossingen van itBuilding omdat er meerdere bedrijven en organisaties zijn gehuisvest met verschillende It-systemen. Door gebruik te maken van onze control services kunnen bedrijfsverzamelgebouwen een uniforme en betrouwbare IT-infrastructuur bieden aan alle huurders. Dit resulteert in minder storingen, een hogere efficiëntie en een betere beveiliging van gegevens voor alle huurders. Bovendien kunnen onze oplossingen ook helpen bij het beheren van de IT-gerelateerde kosten voor de huurders, aangezien het delen van IT-infrastructuur en diensten kan leiden tot kosteneffectiviteit en lagere kosten voor individuele bedrijven.

Meer weten over gebouwautomatisering en IT voor bedrijfsverzamelgebouwen?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten. Maak van je gebouw een itBuilding!

bedrijfsverzamelgebouw