Bedrijfsverzamelgebouwen

Efficiëntie en duurzaamheid creëer je met de juiste digitale infrastructuur
voor alle gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

Control services IT

De IT-oplossingen van itBuilding zijn essentieel voor bedrijfsverzamelgebouwen met meerdere huurders die gebruik maken van verschillende IT-systemen. Deze oplossingen zorgen voor een uniforme en betrouwbare IT-infrastructuur, wat leidt tot minder storingen, hogere efficiëntie en betere beveiliging van gegevens. 

Daarnaast biedt het ondersteuning bij het beheren van IT-kosten door het delen van infrastructuur en diensten. Dat levert lagere kosten op voor individuele bedrijven. Investeer vandaag in je IT voor morgen.

Control services gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering-oplossingen zijn belangrijk voor bedrijfsverzamelgebouwen. Ze zorgen voor comfort, kostenbesparingen, veiligheid en beheer. HVAC-systemen kunnen de temperatuur en luchtvochtigheid regelen, wat leidt tot een comfortabele werkomgeving voor alle huurders. 

Door gebruik te maken van geavanceerde automatiseringssystemen kunnen bedrijfsverzamelgebouwen een aantrekkelijke en efficiënte werkomgeving bieden voor hun huurders en bezoekers. Automatiseringssystemen zorgen voor efficiënter energiegebruik wat de onderhoudskosten verlaagd. Beveiligingscamera’s en toegangscontrolesystemen zorgen voor veiligheid en automatisering maakt het beheer van het gebouw efficiënter.

Onze klanten

Projecten
bedrijfsverzamelgebouwen

itBuilding ontwerpt, implementeert en beheert IT-infrastructuren voor de gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde processen van uiteenlopende bedrijfsverzamelgebouwen. Laat je inspireren door onderstaande cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Havengebouw Amsterdam

Totale controle met één app. Tijdens de renovatie hebben wij het gebouw voorzien van het state-of-the-art Control4 systeem, waardoor het volledige gebouw centraal te bedienen

Project bekijken

Edison gebouw

Wij hebben het gebouw voorzien van professionele IP-intercominstallaties met touchbediening in combinatie met toegangscontrole. Dit systeem draagt bij aan het gebruiksgemak, de veiligheid en efficiëntie

Project bekijken

Kanaal Noord 350

Voor het gebouw van Kanaal Noord 350 hebben wij het online toegangscontrolesysteem van Paxton geïmplementeerd. Ook is het pand voorzien van het Paxton video-intercomsysteem om

Project bekijken

De voordelen van een itBuilding