Kantoren

De voordelen van een smart building met toekomstbestendige IT-architectuur zijn enorm wanneer je waarde hecht aan efficiency, gebruiksgemak en comfort.

Control services IT

IT-systemen zijn van cruciaal belang voor de dagelijkse werkzaamheden van kantoren, waaronder gegevensbeheer, communicatie, financiële transacties en vele andere taken. Onze IT-oplossingen zijn belangrijk voor kantoren omdat ze een betrouwbare en efficiënte IT-infrastructuur mogelijk maken.

De IT-oplossingen zorgen ervoor dat systemen betrouwbaar, veilig en efficiënt werken, wat resulteert in minder downtime, minder storingen en een verbeterde productiviteit. Deze oplossingen verbeteren ook de veiligheid van gegevens door potentiële beveiligingsrisico’s aan te pakken.

Control services gebouwautomatisering

Kantoren profiteren van gebouwautomatisering vanwege het comfort, de kostenbesparingen, het milieuvoordeel en de verbeterde veiligheid. Automatische systemen passen de temperatuur, verlichting en luchtvochtigheid aan op basis van de behoeften. 

Dat zorgt voor een aangenamere werkomgeving voor werknemers en verhoogde productiviteit. Gebouwautomatisering zorgt voor efficiënter energie- en middelengebruik, waardoor kostenbesparingen worden gerealiseerd en de ecologische voetafdruk van het kantoor wordt verminderd. Bovendien bieden automatische systemen een veiligere werkomgeving en verminderen ze het risico op ongevallen en incidenten.

Onze klanten

Kantoorprojecten

itBuilding ontwerpt, implementeert en beheert IT-infrastructuren voor de gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde processen van kantoren. Laat je inspireren door onderstaande cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

SleepFast

Met Azure Hosting hebben we een schaalbare en beveiligde cloud-infrastructuur opgeleverd voor de meerdere vestigingen van Sleepfast, hierdoor heeft SleepFast hun operationele efficiëntie aanzienlijk verbeterd.

Project bekijken

Port of Amsterdam

In het havengebouw in IJmuiden hebben wij de vergaderzaal uitgerust met het ClickShare-systeem. Wij hebben de volledige installatie op ons genomen en meerdere instructieschermen geleverd,

Project bekijken

Beerwulf

itBuilding ondersteunt Beerwulf met uiteenlopende control services. Als licentiepartner verzorgden wij uitgebreide consultancydiensten om alle IT-processen van Beerwulf te optimaliseren. Het Intune-project omvatte de implementatie

Project bekijken

De voordelen van een itBuilding

Gebouwautomatisering kantoren

Klantreferenties

itBuilding realiseert sinds 2012 volledige grip op IT en gebouwautomatisering voor trouwe klanten.

itBuilding is écht innovatief en zijn op de hoogte van de laatste trends en nieuwe mogelijkheden. Wat ik als meest recente ontwikkeling binnen dit mooie bedrijf heb ervaren, is dat ze nu nog meer een ‘one-stop-shop’ voor IT en gebouwautomatisering zijn. De installatietak is in eigen beheer genomen en bij ieder IT-vraagstuk biedt itBuilding een volledige oplossing aan. Van advies tot installatie en beheer. Als klant kun je terecht bij één regisseur en dat vind ik ontzettend prettig!
JULIA
Koen Colvoort
itBuilding is erg toekomstgericht. Ze verkorten lange lijnen, waardoor je tijd en geld bespaart. Deze manier van werken vind ik echt bij deze tijd passen. Daarnaast is de IT-branche, waarin itBuilding uitblinkt, echt de toekomst. Hier zijn zij de innovator.
Cargo International
Claudia Bakkens
De snelle afhandeling en het duidelijke contact met itBuilding vinden wij erg fijn om mee te werken. Zo worden we heel snel geholpen met alles waar we hulp bij nodig hebben. itBuilding onderscheidt zich van andere partijen op het gebied van persoonlijk contact; dit wordt bij veel andere IT-bedrijven niet gedaan waardoor het punt waar je voor belt of tegenaan loopt langer duurt om opgelost te worden
Pscallme
Charlotte Zeldenrijk
itBuilding is goed bereikbaar, mocht er iets zijn. Er wordt altijd gezorgd dat er snel iemand beschikbaar is of belt om eventuele problemen op te lossen.
Weee Nederland
Saskia Baggen

Gebouwautomatisering kantoren

Gebouwautomatisering-oplossingen zijn belangrijk voor kantoren. Met behulp van de gebouwautomatiseringssystemen van itBuilding kunnen kantoorgebouwen het energieverbruik en operationele kosten verminderen, terwijl het comfort en de veiligheid van de gebruikers wordt verbeterd. Door middel van geavanceerde sensoren en automatiseringssystemen kunnen temperatuur, verlichting, luchtvochtigheid, en andere systemen automatisch worden aangepast. Dat zorgt ook voor een efficiënter gebruik van energie waardoor energiekosten en onderhoudskosten niet oplopen. Bij itBuilding denken we ook aan de aarde dus onze gebouwautomatisering-oplossingen hebben een positieve impact op het milieu. Door de efficiënte regulering van systemen zoals verwarming, ventilatie en airconditioning, wordt er minder energie verbruikt en dat resulteert in minder CO2-uitstoot. Dit verkleint de ecologische voetafdruk van het kantoor en dat draagt weer bij aan de inspanningen om klimaatverandering te bestrijden.

Automatische systemen zorgen voor diverse veiligheidsmaatregelen, zoals het juiste verlichtingsniveau bij noodsituaties en toegangscontrolesystemen die de toegang tot het gebouw reguleren. Dit draagt bij aan het creëren van een veiligere werkomgeving voor medewerkers en vermindert het risico op ongevallen en incidenten.

Wij richten ons op de ontwikkeling en implementatie van gebouwautomatiseringssystemen voor kantoren en andere commerciële gebouwen. Onze control services omvatten onder meer het ontwerp en de installatie van systemen, het beheer van gebouwen op afstand, het onderhoud van apparatuur en het bieden van oplossingen voor specifieke problemen met betrekking tot energie-efficiëntie en kostenbeheersing. Met één aanspreekpunt houd je controle over alles wat met IT te maken heeft!

De voordelen van IT voor kantoren

IT-oplossingen zorgen voor meer comfort en veiligheid binnen een gebouw. In de huidige zakelijke omgeving vertrouwen kantoren sterk op IT-systemen om hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Dit omvat het beheer van gegevens, communicatie met klanten en leveranciers, financiële transacties en vele andere taken die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Het is daarom van cruciaal belang dat deze IT-systemen betrouwbaar, veilig en efficiënt zijn. De IT-oplossingen van itBuilding omvatten een reeks services die gericht zijn op het beheren en optimaliseren van IT-systemen, waaronder netwerkbeheer, systeembeheer, databeheer, beveiliging en meer. Door gebruik te maken van onze oplossingen, kunnen kantoren hun IT-systemen beter beheren en de efficiëntie van hun processen verbeteren. Dit kan resulteren in minder downtime, minder storingen en een verbeterde productiviteit voor het kantoor. Daarnaast kunnen deze oplossingen ook de veiligheid van gegevens verbeteren door het identificeren en aanpakken van potentiële beveiligingsrisico’s.

Meer weten over gebouwautomatisering en It voor kantoren?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten. Maak van je gebouw een itBuilding!