Overheidsinstellingen

Onze schaalbare oplossingen verlagen je operationele kosten, verbeteren de veiligheid van gebouwen en verhogen de productiviteit van werknemers.

Control services IT

Overheidsinstellingen beheren gevoelige en vertrouwelijke gegevens en informatie, waaronder natuurlijk de persoonlijke gegevens van burgers. Overheidsinstellingen vertrouwen sterk op IT-systemen om hun dagelijkse taken uit te voeren. 

De juiste inzet van IT-oplossingen is daarom erg belangrijk. Het draagt bij aan een verbeterde efficiëntie, betere beveiliging van gegevens, kostenbesparingen, betere dienstverlening aan burgers en conformiteit met regelgevingen en normen. Door gebruik te maken van control services IT-oplossingen kunnen overheidsinstellingen hun IT-infrastructuur beter beheren en de efficiëntie en productiviteit verbeteren.

Control services gebouwautomatisering

De gebouwautomatisering-oplossingen van itBuilding verbeteren de efficiëntie van overheidsinstellingen. Het verlaagt de kosten voor energie, onderhoud en beheer, het optimaliseert processen en verhoogt de veiligheid.

Bovendien draagt het bij aan duurzaamheid en verbetert het de openbare dienstverlening van overheidsinstellingen. Door gebruik te maken van geavanceerde automatiseringstechnologieën kunnen taken efficiënter uitgevoerd worden. itBuilding laat een gebouw autonoom werken!

Onze klanten

Projecten
overheidsinstellingen

itBuilding ontwerpt, implementeert en beheert IT-infrastructuren voor de gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde processen van grote en kleine overheidsinstellingen. Laat je inspireren door onderstaande cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Port of Amsterdam

In verschillende sectoren groeit de vraag naar servicediensten die als een online dienst in de cloud worden aangeboden. In tegenstelling tot traditionele software worden updates

Project bekijken

BAM

In het gebouw van de Brandweer Noord-Oost Gelderland, hebben wij het state-of-the-art Control4 systeem geïnstalleerd, waardoor het hele gebouw te bedienen is met een app.

Project bekijken

Paarse kamer

Voor Gemeente Apeldoorn hebben wij verschillende digitale innovaties doorgevoerd. Zo is de vergaderkamer, De Paarse Kamer, onlangs voorzien van innovatief digitaal whiteboard systeem, genaamd SMART

Project bekijken