Overheidsinstellingen

Onze schaalbare oplossingen verlagen je operationele kosten, verbeteren de veiligheid van gebouwen en verhogen de productiviteit van werknemers.

Control services IT

Overheidsinstellingen beheren gevoelige en vertrouwelijke gegevens en informatie, waaronder natuurlijk de persoonlijke gegevens van burgers. Overheidsinstellingen vertrouwen sterk op IT-systemen om hun dagelijkse taken uit te voeren. 

De juiste inzet van IT-oplossingen is daarom erg belangrijk. Het draagt bij aan een verbeterde efficiëntie, betere beveiliging van gegevens, kostenbesparingen, betere dienstverlening aan burgers en conformiteit met regelgevingen en normen. Door gebruik te maken van control services IT-oplossingen kunnen overheidsinstellingen hun IT-infrastructuur beter beheren en de efficiëntie en productiviteit verbeteren.

Control services gebouwautomatisering

De gebouwautomatisering-oplossingen van itBuilding verbeteren de efficiëntie van overheidsinstellingen. Het verlaagt de kosten voor energie, onderhoud en beheer, het optimaliseert processen en verhoogt de veiligheid.

Bovendien draagt het bij aan duurzaamheid en verbetert het de openbare dienstverlening van overheidsinstellingen. Door gebruik te maken van geavanceerde automatiseringstechnologieën kunnen taken efficiënter uitgevoerd worden. itBuilding laat een gebouw autonoom werken!

Onze klanten

Projecten
overheidsinstellingen

itBuilding ontwerpt, implementeert en beheert IT-infrastructuren voor de gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde processen van grote en kleine overheidsinstellingen. Laat je inspireren door onderstaande cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Port of Amsterdam

In verschillende sectoren groeit de vraag naar servicediensten die als een online dienst in de cloud worden aangeboden. In tegenstelling tot traditionele software worden updates

Project bekijken

Bezoekersregistratiesysteem

IT Building heeft voor Gemeente Apeldoorn een digitaal bezoekersregistratiesysteem toegepast. Met het bezoekersregistratiesysteem kunnen klanten zich op een eenvoudige manier digitaal aan en afmelden. Wanneer

Project bekijken

Witte kamer

Werkgebouw Zuid is voorzien van verschillende vergaderruimtes. Eén daarvan is de “Witte kamer“. Deze kamer hebben wij voorzien van een 55inch 4K LED scherm i.c.m.

Project bekijken

De voordelen van een itBuilding

Procesautomatisering overheidsinstellingen

Klantreferenties

itBuilding realiseert sinds 2012 volledige grip op IT en gebouwautomatisering voor trouwe klanten.

itBuilding is een erg professionele organisatie. Toegewijd, transparant en betrouwbaar zijn de woorden die itBuilding goed omschrijven. Wanneer je contact met hen opneemt, kijken ze direct naar het probleem (op afstand). Er wordt nooit gezegd 'oh, we sturen wel even een monteur'. Daarnaast zijn er weinig lagen in de organisatie, wat ik erg prettig vind werken. Korte lijnen en snelle antwoorden. itBuilding denkt niet alleen commercieel mee, maar ook in het belang van de klant, zowel op korte als lange termijn. Bij veel bedrijven krijg je wat je vraagt - itBuilding geeft open en eerlijk aan wanneer iets niet werkt of niet handig is. Ze denken echt mee en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.
Gemeente Apeldoorn
Daniël Keij
itBuilding is ontzettend enthousiast en gedreven en dat stralen ze uit. itBuilding legt goed uit wat er allemaal te koop is op de markt en wat eventueel geschikt is voor ons bedrijf. Daarnaast werkt het door hen geadviseerde en geïmplementeerde Clickshare-systeem geweldig. Dit systeem hebben we in al onze vergaderruimten toegepast en langzamerhand ook op alle andere vestigingen van Port of Amsterdam.
Port of Amsterdam
Paul van Zelst

Gebouwautomatisering overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen hebben vaak te maken met complexe gebouwen en grote beheertaken, zoals het onderhoud van openbare gebouwen en infrastructuur, het beheer van overheidsvoertuigen en het beheer van openbare ruimtes. Daarom zijn gebouwautomatisering-oplossingen belangrijk voor overheidsinstellingen. De systemen zorgen ervoor dat taken efficiënter en effectiever uitgevoerd kunnen worden waardoor de kosten lager worden. Onze itBuilders kunnen op maat gemaakte gebouwautomatisering-oplossingen ontwerpen voor overheidsinstellingen.

De voordelen van gebouwautomatisering

  • Door gebruik te maken van geavanceerde automatiseringssystemen, kunnen overheidsinstellingen de kosten voor energie, onderhoud en beheer verminderen. Het automatiseren van processen zoals het plannen van onderhoud en reparaties helpt om de kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren.
  • Verhoogde efficiëntie. Gebouwautomatiseringssystemen kunnen helpen om de efficiëntie van overheidsinstellingen te verbeteren. Door geavanceerde systemen te gebruiken, worden gebouwen en infrastructuren beter beheerd en kunnen processen worden geoptimaliseerd om tijd en middelen te besparen.
  • Betere veiligheid. Door het gebruik van geautomatiseerde toegangscontrolesystemen, beveiligingscamera’s en alarmsystemen kunnen overheidsinstellingen de veiligheid van hun faciliteiten en infrastructuur verbeteren.
  • Verbeterde duurzaamheid. De duurzaamheid van overheidsinstellingen wordt verbeterd. Door middel van geavanceerde HVAC-systemen, slimme lichtsturing en andere automatiseringstechnologieën kunnen overheidsinstellingen hun ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.
  • Verbeterde openbare dienstverlening. Gebouwautomatiseringssystemen kunnen helpen om de openbare dienstverlening van overheidsinstellingen te verbeteren. Door middel van geautomatiseerde processen kunnen overheidsinstellingen hun taken efficiënter uitvoeren en de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren. Win-win!

De voordelen van IT

  • Verbeterde efficiëntie en productiviteit. Overheidsinstellingen vertrouwen sterk op IT-systemen om hun dagelijkse taken uit te voeren. Door gebruik te maken van onze IT-oplossingen kunnen overheidsinstellingen hun IT-infrastructuur beter beheren. Zo wordt automatisch de efficiëntie en productiviteit verhoogd.
  • Betere beveiliging van gegevens. Een overheidsinstelling beheert gevoelige en vertrouwelijke gegevens, waaronder persoonlijke gegevens van burgers. De IT-oplossingen van itBuilding verbeteren de beveiliging van deze gegevens door het identificeren en aanpakken van potentiële beveiligingsrisico’s en het implementeren van beveiligingsprotocollen.
  • Wanneer er een beperkt budget beschikbaar is, moeten overheidsinstellingen zorgvuldig omgaan met middelen. Door gebruik te maken van onze IT-oplossingen, worden IT-gerelateerde kosten beter beheerd en geoptimaliseerd. Dat leidt tot kostenbesparingen.
  • Betere dienstverlening. Overheidsinstellingen zijn verantwoordelijk voor het leveren van verschillende diensten aan burgers. Door gebruik te maken van onze control services kunnen overheidsinstellingen hun IT-systemen verbeteren en de dienstverlening aan burgers verbeteren.
  • Conformiteit met regelgeving. Iedere overheidsinstelling moeten voldoen aan verschillende regelgevingen en normen, waaronder beveiligingsnormen. De IT-oplossingen van itBuilding zorgen ervoor dat een overheidsinstelling voldoet aan alle regelgevingen en normen.

Meer weten over gebouwautomatisering en IT voor overheidsinstellingen?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten. Maak van je gebouw een itBuilding!

Overheidsinstellingen