Zorgorganisaties

24/7 overzicht en inzicht over de staat en het gebruik van alle online systemen met een veilige, duurzame en efficiënte IT-infrastructuur?

Control services IT

IT-oplossingen helpen zorgorganisaties bij het beheren en optimaliseren van hun IT-systemen, waaronder netwerkbeheer, systeembeheer, databeheer en beveiliging. Dit zorgt voor minder downtime, minder storingen en een verbeterde productiviteit.

Deze oplossingen verbeteren de beveiliging van gevoelige patiëntgegevens door het identificeren en aanpakken van potentiële beveiligingsrisico’s en het implementeren van beveiligingsprotocollen. itBuilding fungeert als regisseur voor alle IT-gerelateerde processen van zorginstanties.

Control services gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering-oplossingen voor zorgorganisaties dragen bij aan een betere patiëntervaring, betere gezondheidsresultaten, kostenbesparingen, veiligheid, beveiliging, en verbeterde efficiëntie. 

Zorgorganisaties kunnen door het gebruik van geavanceerde automatiseringssystemen een comfortabele en veilige omgeving creëren voor patiënten, medewerkers en bezoekers, betere zorgverlening bieden en facility managers helpen om tijd te besparen en efficiënter te werken.

Onze klanten

Projecten
zorgorganisaties

itBuilding ontwerpt, implementeert en beheert IT-infrastructuren voor de gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde processen van professionele zorgorganisaties. Laat je inspireren door onderstaande cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

ViVa! Zorggroep

Wij hebben voor ViVa! Zorggroep het online toegangscontrolesysteem van Assa Abloy (Nemef Radaris) geüpdatet. Assa Abloy is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen en is

Project bekijken

Woonzorg Vreedenhoff

Wij hebben voor Vreedenhoff het online toegangscontrole systeem van Nemef Radaris geïnstalleerd. Met het toegangscontrole systeem ontvangt elk personeelslid en bewoners een speciale sleutel om toegang te krijgen tot de

Project bekijken

DriegasthuizenGroep

itBuilding heeft het appartementencomplex Monnikensteeg van Driegasthuizengroep in Arnhem voorzien van online toegangscontrole en videobewaking. Tegenwoordig is de volledige buitenschil van 3 gebouwen uitgerust met

Project bekijken

De voordelen van een itBuilding

IT in de zorg

Klantreferenties

itBuilding realiseert sinds 2012 volledige grip op IT en gebouwautomatisering voor trouwe klanten.

itBuilding heeft Innoforte geholpen met een selectietraject voor digitale sloten. Hierbij kwam Nemef Radaris als de beste oplossing naar voren. itBuilding ontzorgt ons volledig op het gebied van slotenonderhoud en software.
Innoforte
Roger ter Horst
We zijn destijds klein gestart op een kleine locatie met de toegangscontrole van enkele deuren. Inmiddels is itBuilding, met een aantal nieuwbouwprojecten achter de rug, onze vertrouwde sparringpartner en stabiele basis op het gebied van online toegangscontrole voor onze volledige organisatie.
Klein Geluk
Monique Berends
Het contact met itBuilding is direct, snel en persoonlijk. Daarnaast zijn de werknemers erg toegankelijk. Het maakt niet uit of je met de directeur of de IT-engineer spreekt, je wordt op dezelfde wijze behandeld. itBuilding is gewoon een fijn bedrijf om mee samen te werken met leuke en slimme IT-specialisten.
DGG: DrieGastenhuizenGroep
Enrico Pas

IT in de zorg

Zorgorganisaties zijn vaak sterk afhankelijk van IT-systemen. Dit om cruciale taken uit te voeren, zoals het beheren van patiëntendossiers, het bewaken van de gezondheidstoestand van patiënten en het coördineren van zorgdiensten. Het is daarom essentieel dat de IT-systemen van zorginstanties betrouwbaar, veilig en efficiënt zijn. 

De control services van itBuilding helpen bij het beheren en optimaliseren van de IT-systemen van zorginstanties, waaronder netwerkbeheer, systeembeheer, databeheer, beveiliging en meer. Dit kan leiden tot minder downtime, minder storingen en een verbeterde productiviteit, wat op zijn beurt kan leiden tot betere patiëntenzorg en -resultaten. Daarnaast zijn zorginstanties ook verantwoordelijk voor het beschermen van gevoelige en vertrouwelijke patiëntgegevens, wij kunnen daarmee helpen! Dit kan onder meer worden bereikt door het identificeren en aanpakken van potentiële beveiligingsrisico’s, het implementeren van beveiligingsprotocollen en het verbeteren van de algehele beveiliging van de IT-infrastructuur van de zorginstantie.

Zorgorganisaties hebben veel voordeel bij de juiste inzet van gebouwautomatisering-oplossingen. Een gebouwautomatiseringssysteem draagt bij aan een betere zorgverlening en meer comfortabele omgevingen voor patiënten, medewerkers en bezoekers. IT in de zorg biedt voordelen voor zowel patiënten als zorgprofessionals. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

De voordelen van IT in de zorg

  • Verbeterde patiëntervaring. Gebouwautomatiseringssystemen dragen bij aan een betere patiëntervaring door middel van comfortabele en veilige omgevingen. Door middel van geavanceerde HVAC-systemen profiteren patiënten binnen van maximaal comfort, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Verlichtingssystemen kunnen ook worden geautomatiseerd om patiënten een optimaal lichtniveau te bieden voor het herstelproces.
  • Betere gezondheidsresultaten. Een gebouwautomatiseringssysteem draagt bij aan betere gezondheidsresultaten door het beperken van de verspreiding van ziektekiemen en het handhaven van een gezonde luchtvochtigheidsgraad. Door middel van geautomatiseerde ventilatiesystemen kan de luchtvochtigheid in zorginstellingen worden geregeld, waardoor de groei van schimmels en bacteriën wordt beperkt en de luchtkwaliteit verbetert.
  • Met een gebouwautomatiseringssysteem kun je kosten besparen door het efficiënter gebruik van energie en middelen. Door middel van geautomatiseerde verlichtingssystemen kan onnodig energieverbruik vermeden worden. Dit resulteert in een verbeterde ROI voor de investeringen die de zorgorganisatie heeft gedaan in het gebouw automatiseringssysteem.
  • Veiligheid en beveiliging. Door middel van een gebouwautomatiseringssystemen kun je een veiligere en beveiligde omgeving voor patiënten en medewerkers creëren. Met geavanceerde toegangscontrolesystemen, alarmsystemen en beveiligingscamera’s kunnen zorgorganisaties de veiligheid en beveiliging van hun faciliteiten waarborgen.
  • Verbeterde efficiëntie. Gebouwautomatiseringssystemen zorgen voor een verbeterde efficiëntie van zorgorganisaties. Door het automatiseren van processen, zoals het plannen van onderhoud en reparaties, kunnen facility managers efficiënter werken en tijd besparen. 

Meer weten over gebouwautomatisering en IT in de zorg?
Neem dan gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze itBuilders. Maak van je gebouw een itBuilding!

Zorgorganisaties