Zorgorganisaties

24/7 overzicht en inzicht over de staat en het gebruik van alle online systemen met een veilige, duurzame en efficiënte IT-infrastructuur?

Control services IT

IT-oplossingen helpen zorgorganisaties bij het beheren en optimaliseren van hun IT-systemen, waaronder netwerkbeheer, systeembeheer, databeheer en beveiliging. Dit zorgt voor minder downtime, minder storingen en een verbeterde productiviteit.

Deze oplossingen verbeteren de beveiliging van gevoelige patiëntgegevens door het identificeren en aanpakken van potentiële beveiligingsrisico’s en het implementeren van beveiligingsprotocollen. itBuilding fungeert als regisseur voor alle IT-gerelateerde processen van zorginstanties.

Control services gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering-oplossingen voor zorgorganisaties dragen bij aan een betere patiëntervaring, betere gezondheidsresultaten, kostenbesparingen, veiligheid, beveiliging, en verbeterde efficiëntie. 

Zorgorganisaties kunnen door het gebruik van geavanceerde automatiseringssystemen een comfortabele en veilige omgeving creëren voor patiënten, medewerkers en bezoekers, betere zorgverlening bieden en facility managers helpen om tijd te besparen en efficiënter te werken.

Onze klanten

Projecten
zorgorganisaties

itBuilding ontwerpt, implementeert en beheert IT-infrastructuren voor de gebouwgebonden systemen en geautomatiseerde processen van professionele zorgorganisaties. Laat je inspireren door onderstaande cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

ViVa! Zorggroep

Wij hebben voor ViVa! Zorggroep het online toegangscontrolesysteem van Assa Abloy (Nemef Radaris) geüpdatet. Assa Abloy is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen en is

Project bekijken

Juliana

KleinGeluk is een verpleeghuis en verzorgingshuis dat zorg biedt in verschillende wijken in Apeldoorn. KleinGeluk biedt onder andere thuiszorg, hulp bij kleinschalig wonen en hulp

Project bekijken

Veldhuis

Wij hebben voor KleinGeluk het online toegangscontrolesysteem van Paxton geïnstalleerd. Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen en is al sinds 1985 gespecialiseerd in

Project bekijken

De voordelen van een itBuilding