Microsoft 365 productiviteitsplatform

Volledige grip op IT en gebouwautomatisering? Maak van je gebouw een itBuilding met de krachtige en cloudgebaseerde suite van Microsoft 365!

Microsoft 365 is een uitgebreid productiviteitsplatform dat bestaat uit een suite van cloudgebaseerde samenwerkings- en productiviteitstools. Het biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om efficiënter te werken en hun medewerkers meer flexibiliteit en mobiliteit te bieden. Microsoft 365 bevat bekende toepassingen zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote, maar ook diensten zoals Exchange Online, SharePoint Online en Teams. Door het gebruik van Microsoft 365 kunnen gebruikers eenvoudig samenwerken aan documenten en projecten, communiceren via instant messaging, audio- en videogesprekken, en bestanden delen en opslaan in de cloud. Daarnaast biedt Microsoft 365 ook tools voor projectmanagement en planning, zoals Microsoft Planner – waarmee taken kunnen worden toegewezen en bijgehouden – en Microsoft Forms, waarmee enquêtes en formulieren kunnen worden gemaakt en beheerd.

Hoewel er concurrentie is van andere aanbieders van productiviteits- en samenwerkingshulpmiddelen, heeft Microsoft 365 momenteel een sterke positie in de markt. Dit vanwege de integratie met andere Microsoft-producten en -diensten, bekendheid en gebruiksgemak, beveiliging en compliance, schaalbaarheid en ondersteuning en training.

De voordelen van Microsoft 365 productiviteitsplatform

  • Microsoft 365 biedt altijd en overal toegang tot het productiviteitsplatform vanuit de cloud, zodat gebruikers vanaf elke locatie en elk apparaat met internettoegang kunnen werken. Dit biedt flexibiliteit en mobiliteit, met name in de huidige werkomgeving waarin veel mensen vanuit huis werken.
  • Gebruikers hebben altijd toegang tot de nieuwste versies van de software omdat Microsoft automatisch updates en upgrades bijwerkt. Gebruikers hoeven zich hier dus geen zorgen over te maken.
  • Samenwerken met anderen is eenvoudig met Microsoft 365. Gebruikers kunnen documenten delen, gelijktijdig bewerken, chatten en videovergaderingen houden, en nog veel meer.
  • Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligings- en privacyfuncties om gegevens te beschermen, zoals geavanceerde anti-malware- en antispamfilters, encryptie van gegevens tijdens opslag en overdracht, automatische back-ups, en naleving van regelgeving zoals GDPR en HIPAA.
  • Het productiviteitsplatform is schaalbaar en aanpasbaar aan de behoeften van bedrijven en organisaties van elke omvang, van individuen tot grote ondernemingen.
  • Microsoft 365 integreert naadloos met andere Microsoft-producten en -diensten zoals Teams, SharePoint, OneDrive, Dynamics 365 en Power Platform. Dit biedt een compleet ecosysteem van oplossingen die allemaal op elkaar zijn afgestemd en samenwerken om de productiviteit te verbeteren.
  • Microsoft biedt uitgebreide ondersteuning en training voor gebruikers, inclusief documentatie, video’s en communityforums, om gebruikers te helpen het meeste uit de oplossing te halen en eventuele problemen snel op te lossen.

Meer weten over Microsoft 365?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze IT-specialisten!

Onze projecten

Laat je hieronder inspireren door onze laatste cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Beerwulf

itBuilding ondersteunt Beerwulf met uiteenlopende control services. Als licentiepartner verzorgden wij uitgebreide consultancydiensten om alle IT-processen van Beerwulf te optimaliseren. Het Intune-project omvatte de implementatie

Project bekijken