Microsoft Azure cloud services

Volledige grip op IT en gebouwautomatisering? Maak van je gebouw een itBuilding met één van de meest geavanceerde cloud computing platforms!

Microsoft Azure is een geavanceerd cloud computing platform dat een breed scala aan cloud services biedt voor bedrijven en organisaties. Het platform biedt flexibele diensten op het gebied van computing, opslag, netwerk, databases, analytics en app-services. Of Microsoft Azure de beste cloudprovider is, hangt af van de specifieke behoeften van een bedrijf of organisatie en verschillende factoren. Er zijn echter verschillende redenen waarom Microsoft Azure cloud services wordt beschouwd als een van de beste cloudproviders in de markt:

  • Grootte en schaalbaarheid. Microsoft Azure is een van de grootste en meest schaalbare cloudproviders op de markt. Hierdoor is het in staat om te voldoen aan de groeiende behoeften van organisaties, ongeacht hun omvang.
  • Betrouwbaarheid. Microsoft Azure biedt een SLA (Service Level Agreement) van 99,95%, wat betekent dat het zeer betrouwbare services biedt. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die afhankelijk zijn van continue beschikbaarheid van hun IT-systemen.
  • Integratie. Microsoft Azure integreert naadloos met andere Microsoft-technologieën en -producten, zoals Office 365, SharePoint en Dynamics CRM. Dit maakt het voor organisaties gemakkelijker om hun bestaande IT-systemen te integreren met de cloud en hun IT-omgeving te stroomlijnen.
  • Veiligheid. Microsoft Azure biedt geavanceerd identiteitsbeheer, netwerkbeveiliging en gegevensversleuteling, waardoor het zeer veilig is. Dit maakt het een geschikte keuze voor organisaties die gevoelige gegevens opslaan in de cloud.
  • Flexibiliteit. Met Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS) biedt Microsoft Azure diverse cloudoplossingen. Dit geeft organisaties de flexibiliteit om de juiste cloudoplossing te kiezen die past bij hun behoeften.
  • Kostenbesparing. Bedrijven en organisaties kunnen resources toevoegen of verwijderen, waardoor ze alleen betalen voor services die ze daadwerkelijk gebruiken. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen en voorkomt dat bedrijven grote investeringen moeten doen in hardware en software die misschien niet gebruikt worden.

 
Meer weten over Microsoft Azure Cloud services?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze IT-specialisten!

Onze projecten

Laat je hieronder inspireren door onze laatste cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Plavei Wooncorporatie

We hebben het online toegangscontrolesysteem van Paxton Net2 geïnstalleerd en het intercomsysteem vervangen voor de vijf locaties van Plavei in Didam, Zeddam en Giesbeek. De

Project bekijken

Work/living Waterland

In deze work/living woning hebben we het state-of-the-art Control4 systeem geïnstalleerd. Dit platform zorgt ervoor dat alle systemen met elkaar samenwerken en is te bedienen

Project bekijken

Pscallme

Voor PScallme leverde itBuilding uiteenlopende control services. Naast de modernisering van de kantoorautomatisering hebben we een betrouwbaar IT-netwerk geïmplementeerd en consultancy geleverd voor zowel de

Project bekijken