Narrowcasting systeem

Volledige grip op IT en gebouwautomatisering? Maak van je gebouw een itBuilding met efficiënte en informatieve Digital Signage!

Advertenties, acties en mededelingen: de laatste jaren maken steeds meer bedrijven gebruik van een narrowcasting systeem. Narrowcasting, ook wel Digital Signage genoemd, is een vorm van beeldschermcommunicatie waarbij televisieschermen worden gebruikt voor productpresentaties, advertenties, acties, menukaarten, aanbiedingen en mededelingen. Door middel van audiovisuele displays in combinatie met teksten, afbeeldingen, videofragmenten en animaties wordt er een eigen televisiekanaal samengesteld om de kijker op een interactieve manier te informeren. Met narrowcasting kun je efficiënt en doelgericht jouw marketingboodschappen communiceren op de juiste plek en op het juiste moment, zodat jouw doelgroep op dat moment bereikt wordt.

De mogelijkheden van narrowcasting zijn eindeloos. Het is een vorm van beeldschermcommunicatie die ingezet kan worden voor verschillende doeleinden zoals het verspreiden van informatie over een merk, product, dienst of service. Het kan ook gebruikt worden als wegwijzer op een locatie, zoals een ziekenhuis of event venue, om tijdschema’s of bedrijfsinformatie te delen en om actuele nieuws-, weers- of verkeersinformatie te tonen aan medewerkers in een presentatieruimte.

itBuilding levert gebruiksvriendelijke en voordelige narrowcasting software aan bedrijven en organisaties. Wij geloven in de kracht van online communicatie. Onze software werkt op de computer, tablet en zelfs op een mobiel apparaat. Je kunt de verschillende devices onafhankelijk van elkaar gebruiken. 

Templates

Onze itBuilders helpen je graag bij het ontwerpen van templates voor het narrowcasting systeem, geheel in lijn met de huisstijl van jouw bedrijf. Er worden verschillende pagina’s ontworpen om de boodschap over te brengen aan de doelgroep. Het is ook mogelijk om achteraf de tekst of afbeeldingen van de pagina’s aan te passen, zodat dezelfde templates op verschillende manieren kunnen worden ingezet en het blijft in eigen beheer.

Narrowcasting content

Naast het ontwerpen van templates biedt itBuilding ook content creatie aan in de vorm van foto- en video-animaties voor narrowcasting systemen. Een groot voordeel hiervan is het dynamische karakter van de pagina’s, waardoor de aandacht van de gebruiker nog beter wordt getriggerd.

Meer weten over ons narrowcasting systeem?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze itBuilders.

Onze projecten

Laat je hieronder inspireren door onze laatste cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

DrieGasthuizenGroep

Wij hebben gekozen om het narrowcastingssysteem van TDM te installeren. Via de schermen kan elke voorbijganger lezen waar de Drie Gastenhuizengroep voor staat. TDM is een cloud-gebaseerde digital signage

Project bekijken

Havengebouw Amsterdam

Totale controle met één app. Tijdens de renovatie hebben wij het gebouw voorzien van het state-of-the-art Control4 systeem, waardoor het volledige gebouw centraal te bedienen

Project bekijken

College de Meer

Het unieke aan dit project is de koppeling van de roostersoftware: Magister, met de software van het narrowcastingssysteem. Door de koppeling wordt het verspreiden van

Project bekijken