Online cameratoezicht en beveiliging

Volledige grip op IT en gebouwautomatisering? Maak van je gebouw een itBuilding met uitgebreide en geïntegreerde beveiligingsoplossingen!

Professioneel online cameratoezicht en beveiliging zijn essentieel om een gebouw goed te beveiligen. Het biedt een extra laag van beveiliging en een gevoel van veiligheid voor de gebruikers van het gebouw. Inbraakbeveiliging is een effectieve manier om potentiële indringers te detecteren en af te schrikken, waardoor de kans op diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten afneemt. Bovendien helpt het bij het verzamelen van bewijsmateriaal voor de politie en verzekeraars in geval van een inbraak of ander incident. Naast goede sloten en andere preventiemiddelen is het ook van belang dat eigenaren of beheerders van een gebouw beschikken over een alarmsysteem. Met de opkomst van geavanceerde technologieën kunnen online camera’s worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen en toegangscontrolesystemen, waardoor een uitgebreide en geïntegreerde beveiligingsoplossing ontstaat.

itBuilding biedt een complete oplossing voor bedrijven op het gebied van cameratoezicht en beveiliging. Ze integreren IP-camera’s, waarmee situaties en incidenten eenvoudig kunnen worden beoordeeld vanaf een laptop, tablet of mobiele telefoon. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om op afstand alarmmeldingen te verifiëren. Onze itBuilders zorgen met de juiste systemen voor een slimme beveiliging van gebouwen en werken samen met jou om de wensen en eisen te bespreken. Als je het eens bent met onze aanpak werken we alles uit in een doordacht plan en starten we met het ontwerpen, implementeren en beheren van het beveiligingssysteem voor jouw gebouw.

Wat zijn IP-camera’s?

IP-camera’s, ook wel netwerkcamera’s genoemd, maken gebruik van het Internet Protocol en kunnen via een UTP-kabel verbinding maken met het internet als ze worden aangesloten op een router of NVR-recorder. Ze kunnen ook draadloos verbinding maken via wifi. De videobeelden en het geluid kunnen vervolgens overal ter wereld rechtstreeks worden gestreamd via internet op een laptop, tablet of mobiele telefoon. IP-camera’s zijn populair bij overheidsinstellingen, zorginstellingen en kantoorgebouwen.

De voordelen van camerabeveiliging voor bedrijven

  • Een groot voordeel van onze beveiligingssystemen is dat ze van hoge kwaliteit zijn en je de (HD quality) camerabeelden live kunt bekijken vanaf diverse locaties. Daardoor ben je altijd op de hoogte van gebeurtenissen in en rondom het gebouw.
  • Een goed beveiligingssysteem heeft een afschrikkende werking tegen inbraak en vandalisme.
  • Onverhoopt toch het slachtoffer geworden van inbraak? Dan bieden de camerabeelden bruikbaar bewijsmateriaal.
  • Beschikt het gebouw ook over een inbraakalarm? Dan zorgen de camerabeelden ervoor dat er bij een inbraakpoging een geverifieerde alarmmelding uitgaat naar de hulpdiensten.
  • Doordat je personen kunt identificeren of verifiëren kun je op eenvoudige wijze toegang verlenen aan mensen of voertuigen die wél je terrein of pand mogen betreden.

Meer weten over cameratoezicht en beveiliging?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten. Maak van je gebouw een itBuilding!

Onze projecten

Laat je hieronder inspireren door onze laatste cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Intelligent woonhuis

Opvallend aan dit project is de toepassing van onze Face24-oplossing, dé toegangscontrole met gezichtsherkenning. Deze totaaloplossing vervangt sleutels, pasjes en mobiele apps door een geïntegreerd

Project bekijken

Cargo

Het nieuwe pand van Cargo hebben wij voorzien van het state-of-the-art Control4. Control4 is het overkoepelende systeem waaronder online toegangscontrole, het alarmsysteem en narrowcasting vallen.

Project bekijken

Concerto Audio

Door de implementatie van het state-of-the-art Control4 systeem, is het pand van Concerto Audio veranderd in een ‘Smart Building’. Dankzij dit platvorm werken verschillende gebouwgebonden

Project bekijken