ASV Daltonschool
ASV Daltonschool biedt vooruitstrevend Daltononderwijs waar kinderen kunnen rekenen op een warme omgeving waar ze zich veilig voelen. De kracht van het Daltononderwijs is de focus op persoonsontwikkeling. Op een Daltonschool krijgen kinderen de ruimte en gelegenheid om zelfstandig of samen te werken aan een afgesproken taak. Zij geloven in een leerling die op eigen niveau kan en wil bijdragen aan de maatschappij. Een mens die ondernemend, zelfverantwoordelijk en zelfregulerend is. Een mens zonder vrees. Dit draagt sterk bij aan het behalen van goede onderwijsresultaten.

Projectomschrijving

Voor ASV Daltonschool voerde itBuilding een project uit met uitgebreid Mobile Device Management waaronder het beheer van mobiele apparaten voor alle kleuterklassen. De iPads werden in een kiosk-modus geconfigureerd, waarbij alleen goedgekeurde apps toegankelijk zijn voor kinderen. Het volledige systeem is beveiligd en afgeschermd, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft. Zo ontstond een gecontroleerde en geoptimaliseerde leeromgeving voor de kleuters.

Projectgegevens

Klant
ASV Daltonschool
Datum
juli, 2021
Locatie
Amersfoort
Branche
Overheidsinstellingen
Services
Mobile device management
IT-consultancy
iPad-applicatiebeheer

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.