Beerwulf
Beerwulf? Het beste van bier, van de grootste brouwerijen - afgeleverd aan je voordeur! Een gepassioneerd team van 80 professionals met een achtergrond in bier en/of e-commerce wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het groeiende aanbod van speciaalbieren.

Projectomschrijving

itBuilding ondersteunt Beerwulf met uiteenlopende control services. Als licentiepartner verzorgden wij uitgebreide consultancydiensten om alle IT-processen van Beerwulf te optimaliseren. Het Intune-project omvatte de implementatie van Microsoft Intune voor een effectief MDM-beheer van mobiele apparaten en gegevensbeveiliging. Daarnaast verbeterde itBuilding het beheer van alle vergaderruimtes met geavanceerde functionaliteiten. Het resultaat is een geoptimaliseerde IT-omgeving, verbeterde beveiliging en efficiënte vergaderfaciliteiten voor Beerwulf.

Projectgegevens

Klant
Beerwulf
Datum
september, 2021
Locatie
Amsterdam
Branche
Kantoren
Services
Microsoft 365
Licentiebeheer
Consultancy
Intune project
Mobile device management
Managed conference rooms

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.