Bureau Brandeis
Bureau Brandeis is een jong advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Het advocatenkantoor is een ‘litigation boutique’, gespecialiseerd in de beslechting van complexe geschillen. Voor het advocatenkantoor hebben wij het online toegangscontrolesysteem van Nemef geïnstalleerd. Nemef is een Nederlands bedrijf dat hang- en sluitwerk ontwikkelt en verkoopt. Nemef is Nederlands nummer 1 in sloten en veiligheidsproducten voor ramen en deuren en bestaat al sinds 1921. Naast de toegangscontrole van Nemef hebben wij het kantoor voorzien van een Doorbird

Projectomschrijving

Doorbird maakt van iedereen die aanbelt een foto of video en slaat deze op, zodat u dit op een later tijdstip kunt bekijken. In combinatie met het Nemef ENTR cilinderslot, met SKG3 en politie keurmerk veilig wonen, is het mogelijk om met één druk op de knop de deur op afstand te openen. (zie www.door24.nl)

Projectgegevens

Klant
Bureau Brandeis
Datum
2016
Locatie
Amsterdam
Branche
Bedrijfs(verzamel)gebouw
Services
Online toegangscontrole

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.