Cargo
Cargo is een onafhankelijke en gespecialiseerde partner in export, import, shipping en automotive. Cargo heeft kennis van douane zaken, exportdocumentatie en het internationaal verschepen van goederen. Het nieuwe pand is ontworpen door Courage, een ontwerpbureau in Apeldoorn voor architectuur, stedenbouw en productontwikkeling. Courage is gespecialiseerd in staal, glas en tentconstructies.

Projectomschrijving

Het nieuwe pand van Cargo hebben wij voorzien van het state-of-the-art Control4. Control4 is het overkoepelende systeem waaronder online toegangscontrole, het alarmsysteem en narrowcasting vallen. Control4 is een totaaloplossing voor de aansturing van alle denkbare audiovisuele oplossingen en office automation. Het is de missing link tussen diverse elektronische systemen die in uw bedrijf aanwezig zijn. Bediening met Control4 is als de autosleutel van deze tijd, maar dan voor uw gebouw. Zowel op afstand als bij binnenkomst kan Control4 via iPhone, iPad, iTouch, Android smartphones, TV, touchpanels en remote op een universele manier worden bediend.

Lees hier het interview met Robin Johannesma en Claudia Bakkenes van Cargo 

Projectgegevens

Klant
Cargo
Datum
Maart, 2017
Locatie
Apeldoorn
Branche
Kantoren
Services
A/V Systemen
Alarmsysteem
Control4
IP Camerasystemen
Online toegangscontrole

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.