Concerto Audio
Concerto Audio is dé specialist op het gebied van audiosystemen van Linn. Bij Concerto vind je alles wat Linn te bieden heeft. De deskundigheid omtrent audiosystemen is door het hele pand te voelen. Dankzij de integratie van diverse domotica systemen wordt hier door IT Building een extra dimensie aan toegevoegd. 

Projectomschrijving

Door de implementatie van het state-of-the-art Control4 systeem, is het pand van Concerto Audio veranderd in een ‘Smart Building’. Dankzij dit platvorm werken verschillende gebouwgebonden systemen naadloos met elkaar samen. De geïntegreerde systemen maken het mogelijk om de energiehuishouding van A tot Z te volgen. Tevens is met één druk op de knop zowel de blindering als de verlichting te besturen en denken deze mee met de behoeften. Tot slot wordt Concerto Audio ontzorgt door de audio en video integratie van IT Building, bijvoorbeeld door de koppeling met muziekstreaming services.

Projectgegevens

Klant
Concerto Audio
Datum
Juni, 2019
Locatie
Amsterdam
Branche
MBK+
Services
A/V Systemen
Alarmsysteem
Control4
IP Camerasystemen
Automatisch blindering

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.