Duurzaam vervoer
Gemeente Apeldoorn is van mening dat de gemeente een voorbeeldfunctie moet hebben als het gaat om duurzaamheid. Daarom heeft de gemeente eerder al besloten om fietsen, e-bikes, elektrische scooters en auto’s uit de zuinigste categorieën aan te schaffen voor hun zakelijke vervoersbehoefte. Om daarvan profijt te hebben, was een laagdrempelig reserveringssysteem nodig, dat tegelijkertijd de sleutels zou uitgeven en innemen. Het liefst volautomatisch, mede met het oog op de kosten. Dit systeem genaamd ‘Sleutel tot Besparen’ hebben wij voor de gemeente geleverd en geïnstalleerd. Het systeem doet onbemand sleuteluitgifte en registreert automatisch gebruik van auto’s, fietsen en scooters.

Projectomschrijving

Via een smartphone, tablet of computer kunnen voertuigen gereserveerd worden. Een ambtenaar die op één van de vier locaties een voertuig nodig heeft logt in bij de app, ziet de beschikbare voertuigen en klikt het gewenste voertuig aan. Vervolgens krijgt hij een bevestiging in zijn mail. Met een personeelspass kan hij de sleutelkast vervolgens openen. Daar wordt de gereserveerde sleutel vrijgegeven. Het sleutel-reserveringssysteem is op maat gebouwd en flexibel, ongeacht het aantal gebruikers, aantallen en typen voertuigen en aantal uitgiftelocaties.

Projectgegevens

Klant
Gemeente Apeldoorn
Datum
2016
Locatie
Apeldoorn
Branche
(Semi)overheidsinstelling
Services
Voertuigreserveringssysteem

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.