Evema
Evema is een specialist in beveiligings- en communicatietechnologie, gevestigd in Apeldoorn. Door middel van elektronische inbraakbeveiliging, camerabewaking, mistgeneratoren e.d. worden panden beveiligd. Tevens levert Evema bescherming tegen calamiteiten met haar brandmeld- en ontruimingsinstallaties noodverlichting, blusmiddelen, e.d. Daarnaast zorgt Evema voor optimale bereikbaarheid met vaste en mobiele telefonie, internetverbinding en data- infrastructuur, inclusief alle faciliteiten en benodigde apparatuur. Evema is ook een vertrouwde partner voor beeld- en geluid toepassingen bij hotels, recreatieparken en campings.

Projectomschrijving

Wij hebben het Evema-gebouw voorzien van een face recognition terminal met een Voip-intercom en deurbelfunctionaliteit bij de hoofdentree. De nieuwe terminal is online te beheren en locatie-onafhankelijk. Het systeem levert touch-free toegang zonder sluitmedia of fysieke aanraking, waardoor deze volledig corona-proof is! Ook biedt deze meer gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie. Contactloze biometrische toegangscontrole is de toekomst … Afgelopen periode hebben we ook met Evema onze eerste samenwerkingsopdracht gedaan ten behoeve van jaarlijks onderhoud van alarminstallaties in Apeldoorn.

Projectgegevens

Klant
Evema
Datum
december 2020
Locatie
Apeldoorn
Branche
Kantoren
Services
Online toegangscontrole
Video intercomsysteem

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.