Bezoekersregistratiesysteem
Gemeente Apeldoorn – Werkgebouw Zuid is een verzamelgebouw voor meerdere gemeentewerven; de brandweer, de ambulancezorg Noord- en Oost-Gelderland, een kringloopcentrum, de AFAC (Algehele Fiets Afhandel Centrale) en VGV (Verloren en Gevonden Voorwerpen). Werkgebouw Zuid is het gevolg van het besluit dat de gemeente Apeldoorn nam om veertig kleinere locaties verspreid over de stad op te heffen. Het samenbrengen van de verschillende gemeentelijke diensten maakt immers het delen van gezamenlijke functies mogelijk.

Projectomschrijving

IT Building heeft voor Gemeente Apeldoorn een digitaal bezoekersregistratiesysteem toegepast. Met het bezoekersregistratiesysteem kunnen klanten zich op een eenvoudige manier digitaal aan en afmelden. Wanneer een bezoeker zich heeft aangemeld krijgt de betreffende medewerker direct een sms. Daarnaast is er in geval van nood altijd een overzicht van alle bezoeker die op dat moment aanwezig zijn op uw smartphone of laptop.

Projectgegevens

Klant
Gemeente Apeldoorn
Datum
Januari, 2018
Locatie
Apeldoorn
Branche
(Semi)overheidsinstelling
Services
Gebouwautomatisering

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.