Paarse kamer
Gemeente Apeldoorn heeft een aparte IT-afdeling waarin ze gebruik maken van ICT en domotica systemen. Ze proberen constant te innoveren, en daar helpen wij ze een handje mee.

Projectomschrijving

Voor Gemeente Apeldoorn hebben wij verschillende digitale innovaties doorgevoerd. Zo is de vergaderkamer, De Paarse Kamer, onlangs voorzien van innovatief digitaal whiteboard systeem, genaamd SMART Kapp iQ. Dit nieuwe systeem vervangt de ouderwetse flipover. Tijdens vergaderingen kunnen medewerkers gemakkelijk aantekeningen maken op het digitale scherm. De gemaakte notities worden direct opgeslagen en gedeeld met alle participanten, op hun eigen devices. SMART Kapp iQ is een digitaal flipover whiteboard met de mogelijkheid deelnemers op afstand uit te nodigen en mee te kijken tijdens te brainstorm. Met dit systeem hoeft u nooit meer foto’s van het whiteboard te maken, alle aantekeningen worden real time op uw device opgeslagen. Participanten kunnen op afstand realtime notities lezen en toevoegen, zonder benodigde dure software en hardware

Projectgegevens

Klant
Gemeente Apeldoorn
Datum
2016
Locatie
Apeldoorn
Branche
(Semi)overheidsinstelling
Services
A/V Systemen
Control4

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.