Stationsplein
Gemeente Apeldoorn. – Dit is de nieuwe locatie van het stadhuis in Apeldoorn, gelegen op het Stationsplein. Het Stationsplein is een plek waar veel bezoekers Apeldoorn binnenkomen. Het is het eerste wat ze zien en meemaken van Apeldoorn.

Projectomschrijving

IT Building heeft voor Gemeente Apeldoorn een digitaal bezoekersregistratiesysteem toegepast. Met het bezoekersregistratiesysteem kunnen klanten zich op een eenvoudige manier digitaal aan en afmelden. Wanneer een bezoeker zich heeft aangemeld krijgt de betreffende medewerker direct een sms. Een bezoeker wordt ten alle tijden geregistreerd en in geval van calamiteiten kunt u een overzicht van alle bezoekers, die op dat moment aanwezig zijn, op uw smartphone of tablet vinden. Een bedrijf heeft veel gegevens van personen in bezit en dient hiervoor een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

Projectgegevens

Klant
Gemeente Apeldoorn
Datum
Oktober, 2018
Locatie
Apeldoorn
Branche
(Semi)overheidsinstelling
Services
Gebouwautomatisering

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.