Gemeentewerf Apeldoorn
In medio april 2019 opende de Gemeente Apeldoorn een nieuw pand aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn Noord. Vanuit deze locatie voert de gemeente al haar werkzaamheden uit voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Apeldoorn. Het opvallende gebouw is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en volledig zelfvoorzienend wat betreft energie. Het dak van het gebouw is volledig bedekt met zonnepanelen die groene stroom opwekken en deze panelen leveren bovendien energie terug aan het net. Het is belangrijk dat de geïnstalleerde systemen bijdragen aan de duurzaamheid van het gebouw en daarom is itBuilding bij het proces betrokken.

Projectomschrijving

Gemeentewerf Apeldoorn Noord is voorzien van het state-of art Control4 systeem. Dit platform laat verschillende gebouwgebonden systemen met elkaar samenwerken en is o.a. te bedienen met een tablet of smartphone. Voor dit gebouw zijn de volgende toepassingen geïmplementeerd:

Projectgegevens

Klant
Gemeente Apeldoorn
Datum
April, 2019
Locatie
Werf Noord
Branche
Kantoren
Services
IP Camerasystemen
Narrowcasting
Video intercomsysteem
Camera beveiliging
IT- Smart Building infra
Toegangscontrole (incl.face recognition)
Slimme aansturing verlichting (DALI-/KNX)
Audiovisuele middelen
BHV-oproepsystemen
Camerabeveiliging
Duurzaam vervoer planningsystemen
Energiemonitoring
Inbraak beveiliging
Room managementsysteem

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.