Werkgebouw Zuid
Werkgebouw Zuid is een slim en duurzaam verzamelgebouw in Apeldoorn voor meerdere gemeentewerven zoals brandweer, ambulancezorg Noord- en Oost-Gelderland, kringloopcentrum, AFAC (Algehele Fiets Afhandel Centrale) en VGV (Verloren en Gevonden Voorwerpen). Werkgebouw Zuid is ontworpen door Courage, hét ontwerpbureau in Apeldoorn voor architectuur, stedenbouw en productontwikkeling met specialisatie in staal, glas en tentconstructies.

Projectomschrijving

Het Werkgebouw Zuid in Apeldoorn hebben wij voorzien van het state-of-the-art Control4 systeem, waardoor het volledige gebouw te bedienen is met een enkele app. Control4 is het overkoepelende systeem waaronder de toegangscontrole, het alarmsysteem en narrowcasting vallen. Ook draait het systeem op het door ons aangeleverde IT-netwerk met een gescheiden, en daardoor veilige, IT-infrastructuur voor alle IoT devices.

Lees hier het interview met Daniel Keij van de Gemeente Apeldoorn

Projectgegevens

Klant
Gemeente Apeldoorn
Datum
2013
Locatie
Apeldoorn
Branche
Kantoren
Services
A/V Systemen
Alarmsysteem
ClickShare instructiescherm
Control4
Draadloos presenteren
Online toegangscontrole
Gebouwautomatisering
Media/domotica- netwerk
Narrowcasting content
Narrowcasting oplossing

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.