Witte kamer
Gemeente Apeldoorn – Werkgebouw Zuid is een verzamelgebouw voor meerdere gemeentewerven; de brandweer, de ambulancezorg Noord- en Oost-Gelderland, een kringloopcentrum, de AFAC (Algehele Fiets Afhandel Centrale) en VGV (Verloren en Gevonden Voorwerpen). Werkgebouw Zuid is het gevolg van het besluit dat de gemeente Apeldoorn nam om veertig kleinere locaties verspreid over de stad op te heffen. Het samenbrengen van de verschillende gemeentelijke diensten maakt immers het delen van gezamenlijke functies mogelijk.

Projectomschrijving

Werkgebouw Zuid is voorzien van verschillende vergaderruimtes. Eén daarvan is de “Witte kamer“. Deze kamer hebben wij voorzien van een 55inch 4K LED scherm i.c.m. verschillende stream-oplossingen. (Apple TV, Chromecast). Op deze manier kan er met verschillende devices op een gebruiksvriendelijke manier content worden gestreamed naar het scherm. Daarnaast is de Witte kamer aangesloten op het gebouwautomatisering-systeem Control4 van Werkgebouw Zuid. De verlichting, het scherm en het gewenste tv-kanaal kan met één druk op de knop worden bediend d.m.v. het touchpaneel of met de mobiele app!

Projectgegevens

Klant
Gemeente Apeldoorn
Datum
Mei 2017
Locatie
Apeldoorn
Branche
(Semi)overheidsinstelling
Services
A/V Systemen
Gebouwautomatisering

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.