Gemeente Enschede
Nederlanders vergaderen veel. Gemiddeld tien procent van hun werktijd. Hoe hoger de functie, hoe meer tijd zij besteden aan de vergadertafel. De meeste mensen zitten niet te wachten op ellenlange en nutteloze vergaderingen. Met de ClickShare wordt vergaderen kort en krachtig.

Projectomschrijving

De gemeente Enschede zocht naar een efficiëntere manier van vergaderen, omdat zij, net als alle andere gemeenten, meerdere keren per week vergaderen. Om aan de wens van de gemeente Enschede tegemoet te komen hebben wij de vergaderruimtes in het stadskantoor en in het gemeentehuis voorzien van het ClickShare-systeem. Het systeem sluit naadloos aan op de werkzaamheden van de gemeente. Dankzij het ClickShare-systeem wordt het delen van informatie tijdens de vergaderingen van de gemeente eenvoudiger dan ooit. Klik en de presentatie verschijnt op het scherm. Zo simpel is het. Daarnaast hebben we het gemeentehuis voorzien van het state-of-the-art Control4 systeem. Control4 is het overkoepelende systeem waaronder de toegangscontrole, het alarmsysteem en de narrowcasting vallen. Hierdoor is de gemeente voorzien van alle technologische gemakken van deze tijd.

Projectgegevens

Klant
Gemeente Enschede
Datum
2016
Locatie
Enschede
Branche
(Semi)overheidsinstelling
Services
ClickShare instructiescherm
Control4
Gebouwautomatisering

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.