Havengebouw Amsterdam
Het Havengebouw Amsterdam maakt deel uit van Port of Amsterdam in de regio Zeehavens Amsterdam inclusief de havens van Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden. Het kantoorgebouw bevindt zich aan De Ruijterkade in Amsterdam. Een prominente locatie aan het IJ. In het gebouw is het hoofdkantoor van PoA gevestigd en het hoofdkantoor van zorgaanbieder Cordaan. Port of Amsterdam wil in 2030 uitgroeien tot een dynamische internationale metropoolhaven om zo te blijven behoren tot de top van Europese havens. Hiervoor is het belangrijk dat naast de havens ook alle bedrijfsgebouwen uitgerust worden met de juiste IT-infrastructuur.

Projectomschrijving

Totale controle met één app. Tijdens de renovatie hebben wij het gebouw voorzien van het state-of-the-art Control4 systeem, waardoor het volledige gebouw centraal te bedienen is. Control4 is het overkoepelende systeem waaronder de online toegangscontrole, het alarmsysteem en de narrowcasting vallen. Het systeem draait op het door ons aangeleverde IT-netwerk met een gescheiden, en daardoor veilige, netwerkinfrastructuur voor alle IoT devices. Op de 13e verdieping is de vergaderzaal uitgerust met het ClickShare-systeem met meerdere instructieschermen in de huisstijl van Port of Amsterdam. Met ClickShare wordt het delen van informatie tijdens vergaderingen eenvoudiger dan ooit. Eén klik en je presentatie verschijnt op het scherm. Naast Control4 is het bedrijfsverzamelgebouw recent voorzien van een digitaal bezoekersregistratiesysteem. Dit systeem biedt veiligheid, controle en efficiëntie. Bezoekers kunnen zich met dit systeem bij binnenkomst eenvoudig digitaal aan- en afmelden. Ook krijgt de desbetreffende medewerker direct een melding dat een bezoeker aanwezig is. In geval van calamiteiten krijgen de medewerkers een overzicht op hun device van voorkeur, zoals smartphone of tablet, van alle bezoekers die op dat moment aanwezig zijn in het gebouw.

Lees hier het interview met Albert Knauff van Havengebouw Amsterdam

Projectgegevens

Klant
Havengebouw
Datum
2014 – Heden
Locatie
Amsterdam
Branche
Kantoren
Services
A/V Systemen
Bezoekersregistratiesysteem
ClickShare instructiescherm
Control4
Draadloos presenteren
IP Camerasystemen
Narrowcasting

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.