Intermission Film
Voor Intermission Film implementeerde itBuilding een geavanceerd online toegangscontrolesysteem om de beveiliging van het pand te verbeteren. Daarnaast installeerden we camera- en alarmsystemen die de veiligheid waarborgen. Bovendien hebben we een stabiel en veilig IT-netwerk aangelegd om de communicatie en gegevensoverdracht te optimaliseren. Het resultaat is een verbeterde beveiliging en een betrouwbaar netwerk voor Intermission Film om hun activiteiten veilig en efficiënt uit te voeren.

Projectomschrijving

Intermission Film is een wereldwijd award-winning creatief bureau dat is gespecialiseerd in audiovisuele content en design met als enige ambitie om het best mogelijke werk te creëren. “We exist to bring inspiration and innovation to entertainment campaigns that excite audiences around the world. Interdisciplinary in our approach and international in our outlook, we speak over ten languages, have offices in four countries and extensive experience across all aspects of the industry. We find solutions. We promote inclusion. We strive for progression. We are passionate about creating connections to all audiences everywhere.”

Projectgegevens

Klant
Intermission Film
Datum
juli, 2022
Locatie
Amsterdam
Branche
Kantoren
Services
Alarmsysteem
Online toegangscontrole
Camera beveiliging
Netwerkinfrastructuur

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.