Juliana
KleinGeluk is een verpleeghuis en verzorgingshuis dat zorg biedt in verschillende wijken in Apeldoorn. KleinGeluk biedt onder andere thuiszorg, hulp bij kleinschalig wonen en hulp bij revalidatie. Omdat werknemers bij KleinGeluk hun handen vaak al vol hebben aan de verzorging van vele ouderen, is een grote sleutelbos om het gebouw binnen te komen niet altijd even handig. In het Julianakwartier, nabij het centrum en bosrijke omgeving, ligt het Juliana. Deze locatie voor kleinschalig wonen is specifiek ingericht en gebouwd voor cliënten met dementie. Het gebouw beschikt over 72 comfortabele kamers.

Projectomschrijving

KleinGeluk is een verpleeghuis en verzorgingshuis dat zorg biedt in verschillende wijken in Apeldoorn. KleinGeluk biedt onder andere thuiszorg, hulp bij kleinschalig wonen en hulp bij revalidatie. Omdat werknemers bij KleinGeluk hun handen vaak al vol hebben aan de verzorging van vele ouderen, is een grote sleutelbos om het gebouw binnen te komen niet altijd even handig. In het Julianakwartier, nabij het centrum en bosrijke omgeving, ligt het Juliana. Deze locatie voor kleinschalig wonen is specifiek ingericht en gebouwd voor cliënten met dementie. Het gebouw beschikt over 72 comfortabele kamers. Wij hebben voor KleinGeluk het online toegangscontrolesysteem van Paxton geïnstalleerd, de toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen.

Projectgegevens

Klant
KleinGeluk
Datum
Maart, 2020
Locatie
Juliana
Branche
Kantoren
Services
Online toegangscontrole
Slimme verlichting

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.