NRD350
KleinGeluk biedt met onder andere verpleeghuizen, verzorgingstehuizen, thuiszorg en dagbesteding, hulp bij kleinschalig wonen en revalidatie. IT Building heeft een aantal locaties van KleinGeluk mogen voorzien van een online oplossing voor toegangscontrole. Recent is het hoofdkantoor van KleinGeluk, waar onder andere ondersteunende diensten en directie kantoor houdt, verhuisd naar het bedrijfsverzamelgebouw op Kanaal Noord 350 te Apeldoorn.

Projectomschrijving

Dit bedrijfsverzamelgebouw hebben wij in 2019 voorzien van een online toegangscontrole- en video-intercomsysteem van Paxton. Daarnaast regelen wij het beheer, service & onderhoud. Op het moment dat het hoofdkantoor van KleinGeluk naar deze locatie verhuisde, hebben wij ook voor KleinGeluk dit systeem geïmplementeerd. Wij gebouw is voorzien van een face recognition terminal met een Voip-intercom en deurbelfunctionaliteit. Het systeem is online te beheren en locatie-onafhankelijk. Daarnaast is het systeem te bedienen met touch-free toegang zonder sluitmedia of fysieke aanraking. Ook biedt het systeem volop gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie.

Projectgegevens

Klant
KleinGeluk
Datum
Februari 2021
Locatie
Gelderland
Branche
Kantoren
Services
Toegangscontrole (incl.face recognition)

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.