NRD350 - Stadler
In het kader van de overname van Voith Railservices B.V. heeft Stadler in 2013 Service Nederland B.V. opgericht. Het hoofdkantoor van Stadler Service Nederland B.V. is gevestigd te Apeldoorn, in het bedrijfsverzamelgebouw op Kanaal Noord 350.

Projectomschrijving

Het hoofdkantoor van Stadler Service Nederland B.V. is op de 2e en 3e etage gevestigd van het bedrijfsverzamelgebouw NRD350 in Apeldoorn. Stadler is onderdeel van de Zwitserse treinproducent Stadler. Wereldwijd werken er bij Stadler ongeveer 12.000 medewerkers. Met een verbouwing van de 2e en 3e etage hebben wij Stadler eind 2021/begin 2022 voorzien van slimme gebouwautomatisering. Onderdelen waren o.a. draadloze presentatie- en vergadertechnologie en alarmintegratie. Daarnaast de integratie en uitbreiding van het online toegangscontrole- en intercomsysteem en de gebouwgebonden netwerkinfrastructuur. Echt een itBuilding dus!

Projectgegevens

Klant
Stadler
Datum
December 2021
Locatie
Gelderland
Branche
Kantoren
Services
A/V Systemen
Online toegangscontrole
Video intercomsysteem

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.