Ovvice
OVVICE koopt leegstaande gebouwen en geeft deze nieuw leven. In dit nieuwe leven worden talrijke functies toegevoegd en werkplekken gecreëerd. Verschillende bedrijven, maar ook de starter, kunnen gebruik maken van deze werkplekken. Een van de belangrijkste functies van de werkplekken die OVVICE creëert, is het bieden van alle technologische mogelijkheden van deze tijd.

Projectomschrijving

Wij hebben dit voor OVVICE in Arnhem mogelijk gemaakt door de ClickShare en het narrowcastingsysteem te installeren. Wij hebben drie vergaderruimtes voorzien van het ClickShare-systeem, waardoor het delen van informatie tijdens vergaderingen eenvoudiger is dan ooit. De ClickShare geeft een nieuwe betekenis aan het woord gebruiksgemak. Klik en uw presentatie verschijnt op het scherm. Zo simpel is het.
We hebben het narrowcastingsysteem van TDM gebruikt. TDM is een cloud-gebaseerde digital signage oplossing die het mogelijk maakt om reclame en informatie-uitingen via digitale schermen te verspreiden. Voor Ovvice hebben we dit systeem bij de entree geïnstalleerd. Op de door ons aangeleverde displays is verschillende informatie leesbaar die van belang is voor de bezoekers van Ovvice.

Projectgegevens

Klant
Ovvice
Datum
2014
Locatie
Arnhem
Branche
Kantoren
Services
ClickShare instructiescherm
Draadloos presenteren
Narrowcasting content
Narrowcasting oplossing

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.