Plavei Wooncorporatie
Plavei is een vooruitstrevende woningcorporatie met locaties voornamelijk in de gemeente Montferland en Zevenaar. Zij bieden betaalbaar en plezierig wonen in een duurzame, kansrijke en leefbare omgeving.

Projectomschrijving

We hebben het online toegangscontrolesysteem van Paxton Net2 geïnstalleerd en het intercomsysteem vervangen voor de vijf locaties van Plavei in Didam, Zeddam en Giesbeek. De systemen draaien volledig in de cloud, waarvoor we een nieuwe cloud-omgeving en IT-netwerkinfrastructuur hebben geleverd. Hierdoor is de omgeving optimaal beveiligd en kan deze online worden beheerd. Naast beveiliging levert toegangscontrole via de cloud voor Plavei ook kostenbesparingen, flexibiliteit en gebruiksgemak op. Paxton Net2 is een gebruiksvriendelijk netwerk met een online toegangscontrolesysteem dat eenvoudig te installeren is en ontworpen is om het beheer van elk gebouw zo eenvoudig mogelijk te maken.

Projectgegevens

Klant
Plavei Wooncorporatie
Datum
Lopend
Locatie
Gemeente Montferland en Zevenaar
Branche
Kantoren
Services
Online toegangscontrole
Video intercomsysteem

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.