Port of Amsterdam
The Port of Amsterdam maakt deel uit van de regio Zeehavens Amsterdam, bestaande uit de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden. De Amsterdamse haven is daarvan veruit de grootste. The Port of Amsterdam wil tot 2030 uitgroeien tot maximaal 125 miljoen ton, om zo te blijven behoren tot de top van Europese havens. Om aan de top te blijven is het belangrijk dat naast de havens, ook de bedrijfsgebouwen uitgerust worden met de nieuwste technologie. Technologie die IT-Building verschaft in onder andere HOC IJmuiden, het Gemaal IJmuiden, Capriweg, Agidalex en Prodock van The Port of Amsterdam.

Projectomschrijving

In het havengebouw in IJmuiden hebben wij de vergaderzaal uitgerust met het ClickShare-systeem. Wij hebben de volledige installatie op ons genomen en meerdere instructieschermen geleverd, die wij hebben voorzien van een Clickshare interface met de eigen huisstijl van The Port of Amsterdam. Met ClickShare wordt het delen van informatie tijdens vergaderingen eenvoudiger dan ooit. De ClickShare geeft een nieuwe betekenis aan het woord gebruiksgemak. Eén klik en uw presentatie verschijnt op het scherm. Zo simpel is het.

Projectgegevens

Klant
Port of Amsterdam
Datum
2014
Locatie
Ijmuiden
Branche
MBK+
Services
ClickShare instructiescherm
Draadloos presenteren

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.