Prodock
Prodock is de innovatie hub van de Amsterdamse haven waar ambitieuze ondernemers, zowel groeiend als gevestigd, hun producten, processen en propositie snel en doeltreffend kunnen ontwikkelen en uitrollen. Prodock biedt industriële werkplaats-, kantoor- en buitenruimte. Een van de belangrijkste functies van de werkplekken die Prodock creëert, is het bieden van alle technologische mogelijkheden van deze tijd.

Projectomschrijving

Voor Prodock hebben wij het ClickShare-systeem geïmplementeert. Wij hebben meerdere vergader-en kantoorruimtes voorzien, waardoor het delen van informatie tijdens het vergaderen eenvoudiger is dan ooit. De ClickShare geeft een nieuwe betekenis aan het woord gebruiksgemak. Eén klik en uw presentatie verschijnt op het scherm. Daarnaast hebben we een 4K LED Display aangeleverd en geïnstalleerd in de gezamenlijke kantine. Waarbij wij deze ook hebben voorzien van de narrowcasting oplossing, TDM Digital Signage. Op de schermen wordt informatie getoond zoals o.a. de vergaderagenda, mededelingen en lopende acties. Op deze manier worden de huurders en klanten van Prodock altijd voorzien van gerichte en dynamische marketingboodschappen.

Projectgegevens

Klant
Prodock
Datum
2016 & 2017
Locatie
Amsterdam
Branche
Bedrijfs(verzamel)gebouw
Services
ClickShare instructiescherm
Draadloos presenteren
Narrowcasting content
Narrowcasting oplossing

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.