Scope Advies en Accountants
Bij Scope Advies en Accountants vind je de data-experts voor de retail-, horeca- en leisurewereld. Of je nu een nationaal of internationale keten hebt, Scope biedt je inzicht en overzicht om de juiste beslissingen te nemen en het rendement te verhogen. De specialiteit van Scope? Data verzamelen, verwerken, combineren en presenteren in overzichtelijke en handzame rapportages.

Projectomschrijving

itBuilding heeft voor Scope Advies en Accountants een project uitgevoerd waarbij de focus lag op veilige gegevensopslag, IT-consultancy en een geoptimaliseerde Azure omgeving. We hebben een Veeam cloud back-up oplossing geïnstalleerd om de gegevens van Scope veilig te stellen en te beschermen tegen dataverlies. Daarnaast hebben we uiteenlopende control services verleend om Scope te helpen met optimale IT-strategieën en oplossingen. itBuilding voert tevens het beheer & onderhoud uit van hun Azure omgeving, waardoor Scope profiteert van een toekomstbestendige cloud infrastructuur.

Projectgegevens

Klant
Scope Advies en Accountants
Datum
februari, 2022
Locatie
Hoofddorp
Branche
Kantoren
Services
Cloud back-up oplossing
IT-consultancy
Onderhoud van Azure omgeving

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.