Scope HR-services
Scope HR-services biedt ondersteuning aan het HR-succes van ondernemingen. De expertise op het gebied van geautomatiseerde HR-processen, restauranttrackingsystemen, opleidingstrajecten en juridische advisering zorgt voor een efficiënte en effectieve aanpak van HR-zaken.

Projectomschrijving

Voor Scope HR-services verbeterden wij de IT-omgeving op toekomstbestendige wijze.
itBuilding optimaliseerde het licentiebeheer, waardoor Scope efficiënter en compliant kan werken. Daarnaast hebben we gezorgd voor betrouwbare internetlevering om een naadloze online-gebruikerservaring te garanderen. Ook hebben we geavanceerde netwerkbeheer-oplossingen geïmplementeerd om de connectiviteit en prestaties te verbeteren. Onze consultancydiensten hebben Scope HR-services geholpen bij het identificeren en implementeren van strategische IT-oplossingen. Het resultaat is een verbeterde IT-infrastructuur en effectieve bedrijfsprocessen.

Projectgegevens

Klant
Scope HR-services
Datum
maart, 2021
Locatie
Hoofddorp
Branche
Kantoren
Services
Netwerkinfrastructuur
Internetaansluiting
Microsoft 365
Licentiebeheer
IT-consultancy

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.