SleepFast
Sleepfast is een familiebedrijf en al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van slapen in de regio's Midden-Nederland en Noord-Holland. In de fysieke winkels proberen zij zich te onderscheiden door het leveren van kwaliteit en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van hun klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat zij op de goede weg zijn. Met www.sleepfast.nl willen zij ook de rest van Nederland gaan voorzien van een goede nachtrust!

Projectomschrijving

Met Azure Hosting hebben we een schaalbare en beveiligde cloud-infrastructuur opgeleverd voor de meerdere vestigingen van Sleepfast, hierdoor heeft SleepFast hun operationele efficiëntie aanzienlijk verbeterd. Daarnaast hebben we Salto Toegangscontrole geïntegreerd om een gecontroleerde en veilige omgeving te creëren voor medewerkers en bezoekers. Deze gecombineerde oplossingen stellen SleepFast in staat om naadloze toegangscontrole te realiseren en tegelijkertijd de gegevensintegriteit te waarborgen. Ons doel is om SleepFast te ondersteunen bij het behalen van hun zakelijke doelstellingen door middel van geavanceerde technologieën en beveiligingsmaatregelen.

Projectgegevens

Klant
SleepFast
Datum
Mei, 2023
Locatie
Nijkerk
Branche
Kantoren
Services
Hosting services

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.