TQ
TQ maakt deel uit van Googles netwerk van techhubs en is geïnitieerd door technologieplatform The Next Web. In het pand (6000 vierkante meter) aan de Amsterdamse Bloemenmarkt kunnen startende tech-ondernemers werkruimte vinden. Doel is startups internationaal te laten groeien, ze aan experts te koppelen en te ondersteunen. TQ helpt de bedrijven door experts aan ze te koppelen en ze te ondersteunen op drie punten: talents, tools en training.

Projectomschrijving

Wij hebben het pand voorzien van verschillende domotica met o.a. de mogelijkheid om alle lichten in het pand op afstand te bedienen. Hiervoor hebben wij Vera gebruikt. Het is ook mogelijk om verschillende scenario’s en tijdschema’s in te stellen. Op deze manier bent u volledig in controle over uw verlichting. Vera maakt gebruikt van het betrouwbare Z-Wave netwerk. Het werkt als Wi-Fi, maar is speciaal ontworpen voor domotica. Ook zonder internetconnectie kunt u nog de verlichting aansturen.

Lees hier het interview met Ivo Jonkers van TQ

Projectgegevens

Klant
TQ
Datum
Mei, 2017
Locatie
Amsterdam
Branche
Kantoren
Services
Control4
Gebouwautomatisering
Media/domotica- netwerk

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.