Veldhuis
KleinGeluk is een verpleeghuis en verzorgingshuis dat zorg biedt in verschillende wijken in Apeldoorn. KleinGeluk biedt onder andere thuiszorg, hulp bij kleinschalig wonen en hulp bij revalidatie. Omdat werknemers bij KleinGeluk hun handen vaak al vol hebben aan de verzorging van vele ouderen, is een grote sleutelbos om het gebouw binnen te komen niet altijd even handig. Nabij het centrum ligt het moderne en sfeervolle woonzorgcentrum Veldhuis. Deze locatie bestaat uit 4 en 6 woonlagen en beschikt over 86 woningen, twee kamers voor tijdelijk verblijf en een mooie afgeschermde binnentuin. Veldhuis is duurzaam gebouwd, zonder gebruik van gas en onder meer voorzien van zonnepanelen en goede isolatie.

Projectomschrijving

Wij hebben voor KleinGeluk het online toegangscontrolesysteem van Paxton geïnstalleerd. Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen en is al sinds 1985 gespecialiseerd in toegangscontrole. Met het toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen.

Projectgegevens

Klant
KleinGeluk
Datum
Oktober, 2019
Locatie
Juliana
Branche
Zorginstelling
Services
Online toegangscontrole

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.