ViVa! Zorggroep
ViVa! Zorggroep biedt diensten en producten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Zo hebben zij een grote variëteit aan woonvormen waarmee zij kunnen aansluiten op de persoonlijke wensen van mensen. Dat kan je vertrouwde eigen huis zijn waar je dankzij thuiszorg op maat, moderne ICT-hulp of maaltijdservice zelfstandig kunt blijven wonen. Maar het kan ook een aanleunwoning zijn met een wasservice of een appartement met een complete verzorging. In alle woonvormen staan uw comfort, veiligheid en privacy voorop.

Projectomschrijving

Wij hebben voor ViVa! Zorggroep het online toegangscontrolesysteem van Assa Abloy (Nemef Radaris) geüpdatet. Assa Abloy is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen en is gespecialiseerd in toegangscontrole. Met het toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen.

Projectgegevens

Klant
ViVa! Zorggroep
Datum
Noord-Holland
Locatie
Februari 2021
Branche
Kantoren
Services
Online toegangscontrole

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.