Weee Nederland BV
Weee (Waste of Electrical and Electronic Equipment) richt zich op de inname en verwerking van e-waste, ofwel Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur (AEEA).

Projectomschrijving

itBuilding heeft voor Weee Nederland (Waste of Electrical and Electronic Equipment) een totaalproject uitgevoerd gericht op efficiency, comfort en veiligheid. We hebben de volledige kantoorautomatisering geoptimaliseerd met geavanceerde software waardoor processen efficiënter verlopen. Daarnaast hebben we een betrouwbaar WiFi-netwerk opgezet voor de verbetering van de connectiviteit. Onze hostingdiensten zorgen voor veilige en betrouwbare online toegang. We implementeerden een kloksysteem voor registratie en creëerden een toekomstbestendige IT-infrastructuur voor werkplekbeheer en ondersteuning aan alle medewerkers. Deze control services stroomlijnden de activiteiten van Weee en zorgden voor een efficiëntere en gecontroleerde werkomgeving.

Projectgegevens

Klant
Weee Nederland BV
Datum
januari, 2020
Locatie
Apeldoorn
Branche
Kantoren
Services
Kantoorautomatisering
Microsoft 365
WiFi/netwerkoplossingen
Kloksysteem
Werkplekbeheer

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.