Meer leren op het gebied van techniek, Smart Building & gezichtsherkenning?

Lijkt het jou leuk om meer kennis op te doen over toepassingen van Smart Building en Smart Homes? Of meewerken aan een nieuwe toepassing zoals autorisatietoegang tot een pand, niet door middel van een sleutel, maar gezichtsherkenning? IT Building houdt zich elke dag bezig met het tot leven brengen van gebouwen en high-end woningen en wij zoeken jou om samen met ons team dit te realiseren voor onze klanten.

Wij hebben ruimte voor een 2e of 3e jaar Mbo- of Hbo-student die graag wil meedraaien met ons team. Dit is de unieke mogelijkheid om meer ervaring op te doen bij een van de weinige bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is op het gebied van Smart Building (gebouwautomatisering, online toegangscontrole, domotica).

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven student die het leuk zou vinden om meer kennis op het gebied van Smart Building op te doen en zijn of haar enthousiasme mee neemt op de werkvloer. Voor een stage bij ons is het geen vereiste dat je ervaring hebt met Smart Building of andere domotica toepassingen. Wij zijn graag op zoek naar iemand die graag meer wil leren over ons vakgebied en niet bang is om projecten aan te pakken.

Wie zijn wij?

IT Building brengt gebouwen tot leven. In een klein team van jonge enthousiaste professionals werken wij elke dag vol passie aan de ontwikkeling van gebouwautomatisering. Ons speerpunt als bedrijf is systeemintegratie van gebouw gebonden systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het samenvoegen van verschillende systemen, zoals toegangscontrole en zorgen dat deze samenwerken. Kortom: alle domotica beheren en aansturen in één applicatie.

Wat worden mijn werkzaamheden?

Implementatie van nieuwe systemen
Het uitvoeren van updates en/of patches
Het technisch begeleiden van systeemintegraties
Het programmeren van systeemwijzingen
Het analyseren en oplossen van (complexe) storingen
Het afstemmen en overleggen met technici van bijv. leveranciers van systemen of andere afdelingen
Werken met nieuwe technieken, zoals Face Recognition
Wat verwachten wij van jou?
Enthousiasme over het aangaan van nieuwe uitdagingen
Communicatieve vaardigheden
Proactieve en klantgerichte houding
Een (grote) mate van zelfstandigheid
Met passie zich inzetten voor onze projecten
Interesse?
Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar d.markies@itbuilding.nl  met een korte motivatie en je CV.

Wil je eerst meer informatie over ons bedrijf en de werkzaamheden dan kun je contact opnemen met Roryan van Dam via 06 15297006

Geschikt voor studenten met een achtergrond in…
Business IT & Management
Software Engineering
Technische Informatica