IT-netwerk- en serverinfrastructuur

Volledige grip op IT en gebouwautomatisering? Maak van je gebouw een itBuilding met een vloeiende en veilig draaiende digitale infrastructuur.

Systeem- en netwerkbeheer

De IT-omgeving binnen een bedrijf of organisatie moet professioneel worden beheerd. Dit is noodzakelijk om de digitale infrastructuur vloeiend en veilig te laten draaien. Hierbij worden alle gebouwgebonden IT-systemen, netwerken en servers goed beveiligd, periodiek geüpdatet en eventueel vervangen bij end-of-life. Daarnaast is het van belang dat er regelmatig een systeemback-up wordt gemaakt en dat er een plan van aanpak klaarligt bij calamiteiten. Dit vereist expertise. Systeem- en netwerkbeheer binnen je bedrijf of organisatie volledig óf gedeeltelijk uitbesteden? itBuilding ontzorgt je met schaalbare oplossingen voor de netwerken en systemen van elk bedrijf in elke branche. Veilig, toekomstbestendig en beheersbaar – ook op afstand.

Werkwijze systeem- en netwerkbeheerders itBuilding

Onze itBuilders ondersteunen bedrijven en organisaties bij het up-and-running houden van de digitale infrastructuur. Naast het aanleggen van een veilig en stabiel netwerk, het implementeren van IT-systemen en servers kunnen wij deze ook voor je beheren. Dat betekent dat we jouw online omgeving continu monitoren. Bij storingen zorgen onze itBuilders ervoor dat je snel weer beschikt over een goed functionerend én veilig netwerk. Dit kan op locatie maar wij bedienen in de meeste gevallen op afstand optimale ondersteuning voor monitoring en control. Dat geldt voor ieder online apparaat op iedere locatie.Onze professionals kijken samen met jou naar het huidige netwerk, de IT-systemen en alle fysieke en virtuele servers. Is jouw bedrijf of organisatie voorzien van een beveiligd en stabiel netwerk? En is de hardware op orde? Vervolgens wordt er een intake ingepland om de wensen en eisen te bespreken. Hierna wordt er een plan van aanpak gemaakt voor het netwerk- en systeembeheer. Ben je het eens met onze aanpak? Dan werken we alles uit in een doordacht IT-architectuur met bewezen technologie- en systeemkeuzen.

De voordelen van een beheersbare IT-netwerk- en serverinfrastructuur

Je IT-omgeving deskundig laten beheren door itBuilding heeft verschillende voordelen:

  • Onze systeem- en netwerkbeheerders zijn proactief en leveren snelle oplossingen bij storingen ten behoeve van de continuïteit van de primaire bedrijfsprocessen.
  • We installeren de benodigde updates voor alle online systemen, we onderhouden en monitoren deze met een holistische visie op procesautomatisering en gebouwautomatisering voor optimale prestaties en gebruiksvriendelijkheid.
  • Onze deskundige professionals zijn bekend met de laatste technologieën waardoor we hoogwaardige service en oplossingen kunnen bieden.
  • We zorgen ervoor dat de IT-omgeving altijd veilig en stabiel functioneert. Een veilig en doordacht IT-fundament zorgt voor een feilloze operatie van alle online systemen en draagt bij aan je zakelijke succes. Maak van je gebouw een itBuilding!

Meer weten over systeem- en netwerkbeheer?
Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten. Maak van je gebouw een itBuilding!

Onze projecten

Laat je hieronder inspireren door onze laatste cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Oude Stadhuis

itBuilding heeft voor Gemeente Apeldoorn camerasystemen geïmplementeerd in het oude stadhuis … het Raadhuis. In dit schitterende pand zijn er in o.a. de entreecamera’s opgehangen.

Project bekijken

Klarna

Een presentatieruimte met een prachtig uitzicht op het IJ voorzien van een videoconferencing systeem met het gebruik van twee displays. Werknemers kunnen met deze toepassing

Project bekijken