Online toegangscontrole en intercom

Volledige grip op IT en gebouwautomatisering? Maak van je gebouw een itBuilding en integreer IT op een slimme manier in je beveiliging!

Online toegangscontrolesysteem

De behoefte aan veiligheid, beveiliging, beheersbaarheid en gebruiksgemak in gebouwen neemt toe. Er is een duidelijke verschuiving zichtbaar in de markt van mechanische naar slimme deuroplossingen. Door de snelle ontwikkeling en mogelijkheden van IT worden systemen meer geïntegreerd in beveiligingsoplossingen.

Bij itBuilding staat veiligheid voorop en wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in online toegangscontrole. Onze systemen zijn schaalbaar waardoor je altijd extra toegangen kunt toevoegen. Ook is het mogelijk om een andere locatie aan het systeem te koppelen. Slim hè?! Vanuit holistisch perspectief zorgen wij ervoor dat alles online is ingericht waarmee volledige controle en 24/7 monitoring over alle online systemen mogelijk wordt gemaakt.

Het is belangrijk voor bedrijven en organisaties om een betrouwbaar en functioneel online toegangscontrolesysteem te hebben vanwege meerdere redenen:

  • Beveiliging: Online toegangscontrolesystemen bieden een essentiële beveiliging laag voor gebouwen. Ze zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben, wat helpt bij het voorkomen van inbraak en diefstal. Bovendien kunnen deze systemen ook helpen bij het beheren van de toegang tot gevoelige gebieden, zoals serverruimtes of financiële afdelingen.
  • Controle: Door het gebruik van online toegangscontrolesystemen kunnen beheerders de toegang tot het gebouw en bepaalde gebieden binnen het gebouw controleren. Dit is handig om te weten wie er in het gebouw is en waar ze zich bevinden, wat belangrijk is voor de veiligheid en efficiëntie van het kantoor.
  • Gebruikersgemak: Online toegangscontrolesystemen maken het voor medewerkers en bezoekers gemakkelijk om toegang te krijgen tot het kantoor. Deze systemen kunnen worden geïntegreerd met deuren, slagbomen en andere toegangspunten om het proces soepel te laten verlopen.
  • Kostenbesparing: Een online toegangscontrolesysteem kan helpen om kosten te besparen op het gebied van beveiliging. Met deze systemen is er minder behoefte aan fysieke beveiliging en beveiligingspersoneel, wat kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.

De voordelen van een online sleutelbeheersysteem

  • De keytags die aan de sleutels zijn bevestigd werken contactloos dankzij de RFID-technologie. Dit betekent dat het plaatsen van de tags in de sleuven geen slijtage veroorzaakt en het systeem volledig onderhoudsvrij is.
  • De software is webbased en ondersteunt administratie op meerdere locaties wereldwijd, waardoor je eenvoudig systemen op verschillende locaties centraal kunt monitoren.
  • Alle toegang wordt automatisch gedocumenteerd en de informatie wordt verstrekt in rapporten die door de gebruiker moeten worden gedefinieerd.
  • Alle sleutelkasten zijn voorzien van een noodbedieningsmodus en blijven operationeel, ook bij een stroom- of netwerkstoring. De gegevens worden lokaal opgeslagen en een geïntegreerde noodbatterij zorgt voor een continue werking.
  • De geïnstalleerde modules zijn vervangbaar en achterwaarts compatibel, waardoor het systeem kan meebewegen met veranderende eisen.
  • Alle producten worden in Duitsland gemaakt en de functie en kwaliteit zijn ontwikkeld, geproduceerd en getest volgens de hoogste normen.

Meer weten over een online toegangscontrolesysteem?
Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze itBuilders. Met het juiste online systeem zorgen wij ervoor dat jouw gebouw op een slimme manier wordt beveiligd.

Onze projecten

Laat je hieronder inspireren door onze laatste cases of neem een kijkje op onze projectenpagina.

Luxe villa

Wij hebben dit mogelijk gemaakt voor de eigenaar van deze villa. In het pand hebben we het state-of-the-art Control4 systeem geïnstalleerd, waardoor het hele pand

Project bekijken

Webreact

Webreact ontwerpt websites, webshops en verzorgt grafisch ontwerp voor grote en kleine bedrijven. De afgesloten vergaderruimte van Webreact in Beverwijk hebben wij voorzien van het state-of-the-art Control4 systeem. Ook

Project bekijken