Cerealia Trading BV
Cerealia Trading is een no-nonsense handelsonderneming voor landbouwproducten, grondstoffen van diervoerders en grondstoffen voor textiel en voedingsmiddelen. Door de intensieve contacten met zowel aanbieders als afnemers van mengvoer is Cerealia Trading in staat om snel te reageren op vraag en aanbod in een dynamische markt. Alle partners (leveranciers, afnemers en transporteurs) werken conform de laatste GMP+ richtlijnen om de gewenste kwaliteit te waarborgen.

Projectomschrijving

Voor Cerealia Trading leverde itBuilding control services die de efficiency en de betrouwbaarheid van de IT-omgeving hebben vergroot. We ontwikkelden een hybride cloud voor optimalisatie van flexibiliteit & schaalbaarheid van de IT-infrastructuur. Daarnaast hebben we Mobile Device Management geïmplementeerd om de beveiliging en het beheer van mobiele apparaten te waarborgen. Onze diensten omvatten ook kantoorautomatisering, hostingdiensten en werkplekbeheer … zo krijgt Cerealia Trading grip op IT en gebouwautomatisering.

Projectgegevens

Klant
Cerealia Trading BV
Datum
november, 2020
Locatie
Deventer
Branche
Kantoren
Services
Kantoorautomatisering
Hosting services
Microsoft 365
Werkplekbeheer
Mobile device management
Hybrid cloud oplossingein

Onze projecten

Wij kunnen met trots zeggen dat wij met klanten samenwerken, waaruit interessante projecten ontstaan. Bekijk hieronder onze nieuwste projecten of neem een kijkje op ons projectenpagina.